Tegnestue

Nyt fra tegnestuen

Willemoes Tårnet – et nyt vartegn i Assens

UDAD har her lavet et forslag til et højt vartegn “Willemoes tårnet” ved indsejling til Assens by. Willemoes Tårnet skal stå majestætisk ved arealet fra det tidligere sukkerkogeri. Willemoes Tårnet vil kunne rumme en stor multihal til diverse kunstudstillinger, koncerter m.m. De øverste etager vil kunne udnyttes til kontorer, og der bør være en mindre cafe på toppen. Willemoes Tårnet har en bygningskonstruktionen, der tænkes at være monteret med et unikt system af solceller, og med belysning som på et  fyrtårn på øverste spir. For at give et pompøst indtryk, bør højden være på 70 m, og der tænkes en bredde på 30 m.

 

Arkitektur og design  2011

I 2011 startede jeg for alvor med at tegne mine første ideer til diverse arkitektur skitser af huse og andre “skulpturelle bygningsværker”m.m.  Disse forslag er stadig forfriskende  og nutidige i sit udtryk, trods de er tegnet for nogle år tilbage.

Forslag til Siloøen Odense havn 2018

Her er et par forskellige arkitektoniske forslag fra UDAD tegnestue til Odense Havns Siloer og en gangbro til at åbne og forbinde havnen ud i fremtiden.

Et varetegn for Odense By  inspirreret af det tidligere Odinstårn som rejste sig op ved Bolbrobakker.

Dette varetegn tænkes implanteres ud ved Siloøen eller eventuelt bygges ud i kanalen med gangbro fra Siloøen.

ptr

Forslag til et varetegn ved Odense Havn.

Odinstårnet på Bolbro Bakke